Articole filtrate după dată: Joi, 04 Mai 2017
05 Mai 2017 In Noutati si evenimente

 

Ziua de vineri, 5 aprilie 2017, a adus cu sine o activitate antrenantă și cu totul nouă în cadrul grupului de voluntari de anul acesta, al Centrului de Resurse pentru Familii, ei fiind îndemnați la implicare cu energie, idei și propuneri, astfel încât să putem contura împreună viitoare oportunități de fundraising ce se doresc a fi realizate.

Am pornit de la premisa că ideile fiecăruia aduse într-un mediu propice dezvoltării vor prinde viață, astfel încât să putem creiona împreună o parte din viitoarele activități de fundraising și să le punem totodată în practică în lunile ce vor urma, având în vedere faptul că am ales ca și în acest an să ne înscriem în cadrul Swimathon Iași.

22 de voluntari și practicieni au răspuns pozivit invitației noastre de a petrece împreună 3 ore antrenante și pline de idei, astfel încât am ales să ne și jucăm, să împărtășim păreri, opinii, experiențe de viață și, mai ales, am avut ocazia de a ne cunoaște mai bine pentru a ne forma pe noi, ca și echipă unită. Am lucrat în echipe, am ascultat, am evidențiat ideea fiecăruia, pentru a putea fi capabili să conturăm, spre final, o direcție de lucru comună, în raport cu așteptările și dorințele fiecărui participant.

Venim și anul acesta cu forțe proaspete și idei colorate, datorită unei noi serii de voluntari implicați, astfel încât procesul să fie unul de tip win-win, dacă vorbim în termeni de specialitate.

Mulțumim tuturor pentru dăruire și alegerea de a face parte din echipa de voluntari/practicieni ai Centrului de Resurse pentru Familii!

Mihăilă Ioana – asistent social/ coordonator Centrul de Resurse pentru Familii

 

 

X

Right Click

No right click