Articole filtrate după dată: Marți, 09 Mai 2017
10 Mai 2017 In Noutati si evenimente

Beneficarii Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” din cadrul Domeniului Copiii, Tineri, Familii, al Centrului Diecezan Caritas Iași, au sărbătorit, și anul acesta, ziua Internațională a muncii, așa cum o pot face ei mai bine: cu spor și multă distracție.  

Copiii, împreună cu prietenii lor de la Imperia Mobiliare și voluntarii, au construit mobilier de exterior din paleți, sub forma unor mese și scaune de vară. Au muncit cu spor în echipe, au dat și culoare bucăților de lemn care au prins sens și valoare după ce au fost mânuite cu sârguiță și măiestrie. 

10 Mai 2017 In Noutati si evenimente

Duminică, 7 mai 2017, a avut loc cel de-al doilea concert desfășurat sub egida ritmului de caritate. De data aceasta gazda noastră a fost Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină”. A fost bifat încă un succes în ceea ce s-a dorit a fi un maraton al carității, care va continua și în alte parohii.

10 Mai 2017 In Noutati si evenimente

Vineri, 5 mai 2017, am deschis oficial porțile către vise, prin intermediul celor care au dus caritatea la rang de artă, participând la spectacolul caritabil „Porți deschise către vise". Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii care sunt beneficiari ai Centrului de resurse pentru copii și tineri „Don Bosco”. A fost o seară condimentată cu de toate, de la muzică și dans, la teatru și momente colorate pregătite de către copii și voluntari.

X

Right Click

No right click