Donează într-una din variantele de mai jos putin din ce ai tu pentru mult din ce le lipsește lor. E simplu și sigur iar acum poți face această donație cu orice card VISA sau MASTER CARD direct de pe calculatorul tău. Îți mulțumim.

Donații lunare

Cu donația ta poți susține un copil inclus în programul nostru oferind:
- asigurarea unei mese calde zilnice;
- rechizitele și materialele didactice;
- îmbrăcăminte și încălțăminte.

Donații cadou

Cu o donație cadou aduci bucurie unui copil prin:
- sărbătorirea zilei de naștere
- cadou de 1 iunie, Paște, Crăciun.

Donații pentru o tabără

Oferă posibilitatea unui copil să participe pentru prima dată în viață într-o tabără la mare sau la munte.

Suma donata:

Prin intermediul contribuţiilor tale lunare ne vei ajuta să oferim o viaţă mai bună copiilor din centrul Don Bosco nu doar astăzi, ci în fiecare zi.

Donaţiile lunare sunt esenţiale pentru furnizarea unui flux constant şi predictibil de fonduri care să permită Centrului Don Bosco să planifice şi să implementeze proiectele cu o mai mare eficienţă.

--------------------------

Puteţi renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente contactând Caritas Iasi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau EuPlătesc.ro la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cauza pentru care platesc:
Plata recurenta - doresc sa platesc lunar aceasta suma
Nume:
Prenume: