(0 voturi)

Astăzi am avut deosebita plăcere de a-i ura mult succes în noua misiune și anume funcția de Vicar general și Moderator al Curiei Episcopiei de Iași părintelui Egidiu Condac care timp de 18 ani a fost director general al asociației noastre. Biografia sa profesională, însă, este legată de Caritas încă de la începutului vieții sale pastorale, fiind implicat în diverse activități și acțiuni caritabile.

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de Asistent Social, pentru Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri  „Don Bosco” din Buruienești, comuna Doljești, jud. Neamț, 8 ore/zi, perioadă determinată (22 luni)

(0 voturi)

Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de Coordonator program, pentru Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri  „Don Bosco” din Iași, 8 ore/zi, perioadă determinată (22 luni).

(0 voturi)

Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent social în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, în Săbăoani, cu normă de 8 ore.

« Ianuarie 2020 »