(0 voturi)

Marți, 21 mai 2019, începând cu ora 17.00, invitămpublicul ieșean în Gradina Palas Iași la o incursiune în lumea voluntariatului internațional și a asistenței umanitareCaravana Voluntariat și Asistență Umanitară

(0 voturi)

Maica Tereza a spus ,,Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia.” Astăzi, 15 mai este sărbătorită și slăvită Familia. Aceasta este sărbătorită pe întreaga planetă începând cu anul 1995, cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei, în condițiile în care oamenii au început să se îndepărteze de instituția atât de importantă, numită ,,familie”.

(0 voturi)

În perioada 7-11 mai 2019 Centrul Diecezan Caritas Iași a primit vizita unui grup de angajați de la Caritas Munster. Delegația a fost formată din persoane care ocupă funcții de conducere și din persoane care momentan sunt în perioada de formare, în vederea preluării unor poziții de management.

(0 voturi)

Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru posturile: asistent medical și kinetoterapeut, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, în municipiul Iaşi, cu normă de 8 ore, pe perioadă determinată.