Încă 5 cursuri de calificare in meseria de infirmieră finalizate cu succes

25 Septembrie 2015

În luna septembrie, în cadrul proiectului POSDRU 144/6.3/S/127320/Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate, au avut loc cinci examene de absolvire, după cum urmează:

16 septembrie - la Suceava pentru seria a III-a a cursurilor desfășurate în perioada 03.03.2015 - 31.08.2015 la sediul Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou". Aici au fost înscrise și au finalizat programul de formare 20 de persoane.

16 septembrie - la Neamt pentru seria a III-a a cursurilor desfășurate în perioada 02.03 - 28.08.2015 la sediul Scolii Postliceale Sanitare Roman Musat.

17 septembrie  - la Iași pentru seria a IV-a a cursurilor desfășurate în perioada 21.04.2015 - 08.09.2015 la sediul Spitalului Sf Sava și Iașisting.  Din 20 de persoane înscrise la programul de formare, 19 au participat la examenul de absolvire, pe care l-au absolvit cu succes.

18 septembrie - la Huși pentru seria a III-a a cursurilor desfășurate în perioada 02.03.2015 - 28.08.2015 la sediul Asociației Congregația Surorilor Franciscane Misionare de Assisi. În cadrul acestei serii au fost înscrise 28 de persoane. Toți cei înscriși au participat și au absolvit examenul final.

22 septembrie - la Iași pentru seria a V-a a cursurilor desfășurate în perioada 05.05.2015 - 15.09.2015 la sediul Institutului Regional de Oncologie și Centrul Diecezan Caritas Iași. Din 20 de persoane înscrise, 16 ai participat și au absolvit examenul final.

Absolvenții vor primi un certificat de calificare nivel II, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației Naționale, document recunoscut atât în țară cât și în afară.

Proiectul este implementat de Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială în parteneriat cu Asociația Four Change și Centrul Diecezan Caritas Iași.

Ianău Adina - Denora

Responsabil comunicare - POSDRU 144/6.3/S/127320/Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate

Citit 1389 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 15:21