Festivitate de înmânare a diplomelor

01 Septembrie 2015

Luni, 31 august 2015, la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" 19 absolvente ale cursului de infirmieră din cadrul proiectului proiectului POSDRU 144/6.3/S/127320/Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate, au primit certificatele de calificare în meseria de infirmieră. recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protectiei Sociale și Ministerul Educației și Cercetării prin Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.

Programul de calificare a avut o durată de 720 de ore, cursantele beneficiind de formare atât pe plan teoretic, cât și practic. Din planul de pregătire au făcut parte următoarele module, aceste constituind totodată și competențele dobândite la finalizarea cursului: planificarea propriei activităţi, perfecţionare continuă, lucrul în echipa multidisciplinară, comunicarea interactivă, respectarea drepturilor persoanei îngrijite, supravegherea stării de sănătate, elemente de prim ajutor, profilaxia îmbolnăvirilor secundare, alimentarea şi hidratarea persoanei îngrijite, igienizarea spaţiului în care se află persoana îngrijită, acordarea îngrijirilor de igienă pentru persoana îngrijită, transportul rufăriei mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite.

Proiectul este implementat de Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială în parteneriat cu Asociația Four Change și Centrul Diecezan Caritas Iași.

Ianău Adina - Denora

Responsabil comunicare - POSDRU 144/6.3/S/127320/Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate

Citit 945 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2015 17:17

« Septembrie 2019 »