Asociatia Nationala a Infirmierelor - membri noi

07 Septembrie 2015

Infiintata in  cadrul proiectului POSDRU 144/6.3/S/127320/Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate,  Asociatia Nationala a Infirmierelor are scopul principal de a conduce la imbunatatirea politicilor din domeniu pentru infirmiere, totodata asigurand reprezentarea legala a drepturilor acestei categorii profesionale. De asemenea, reprezentantii asociatiei vor putea sa participe la dezbateri publice ce vizeaza legislatia cu impact direct asupra drepturilor femeilor angajate ca infimiere.

Daca ai absolvit cursuri de infirmiera de nivel 2, 720 de ore, poti deveni membru in în Asociatia Nationala a Infirmierelor, completand o cerere de aderare, ce poate fi descarcata de aici. Trimite apoi cererea impreuna cu o copie dupa actul de identitate impreuna cu copia dupa documentele care atesta exercitarea profesiei de infirmier sau participarea la un curs cu aceasta calificare la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. In cel mai scurt timp, un reprezentant va lua legatura cu tine pentru a-ti furniza toate informatiile necesare privind procesul de inscriere ca membru oficial.

Misiunea ANI: reprezentarea intereselor infirmierelor din Romania pentru ca ele sa-si exercite profesia la cel mai inalt grad de calitate si profesionalism.

Viziunea ANI: Infirmierele din Romania vor avea siguranta locului de munca, vor fi respectate si apreciate, le vor fi aparate drepturile si totodata vor respecta nevoile pacientilor.

Nevoile ANI:

·        Delimitarea si respectarea programului si sarcinilor de lucru.

·        Lipsa serviciilor suport pentru infirmiere (consiliere, orientare in cariera, formare profesionala continua).

·        Lipsa resurselor materiale din spitale si din domeniul social.

·        Lipsa resurselor financiare care determina lipsa locurilor de munca.

·        Alocarea numarului mare de beneficiari /infirmiera.

Nota:

*Pentru orice informaţie suplimentară, accesaţi www.infirmiera.ro sau pagina de facebookAsociatia Nationala a Infirmierelor. Persoană de contact: Szabo Erzsebet, Director: 0732-830181, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

**Material realizat în cadrul proiectului “Calificarea femeilor în meseria de infirmier: o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate”, implementat de Asociaţia Caritas Alba Iulia – Asistenţă Medicală şi Socială în parteneriat cu Asociaţia Four Change şi Centrul Diecezan Caritas Iasi şi co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Citit 945 ori

« Noiembrie 2019 »