Centrul Diecezan Caritas Iași aduce mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi la aniversarea celor 25 de ani

18 Noiembrie 2015

25 de ani în slujba comunității înseamnă dăruire, eforturi și sacrificii, dar mai ales înseamnă speranță oferită  tuturor celor care se confruntă cu situații dificile. Înseamnă putere și încredere că faptele bune schimbă vieți. Înseamnă grijă și umanitate, suflete încrezătoare în viitor și o echipă care a crescut frumos, în încercări și greutăți dar și în clipe fericite.

Pe 10 si 11 noiembrie 2015 Centrul Diecezan CARITAS Iași a aniversat 25 de ani de fapte bune în folosul comunității. Evenimentele jubiliare s-au desfășurat la Hotel Capitol di Iasi, prin organizarea unei conferințe jubiliare la care au fost invitați partenerii Centrului Diecezan CARITAS Iași din țară și din străinătate.

Ne-a onorat cu prezența Preasfinția Sa, Petru Gherghel, Episcop de Iași și toți cei care au fost de-a lungul timpului responsabili de bunul mers al organizației, în calitate de Directori ai Centrului Diecezan CARITAS Iași. Pr. Petercă Vladimir a fost printre primii Directori, pe vremea când organizația număra doar câțiva angajați, prezent la eveniment, a ținut o cuvântare menționând importanța acestei organizații în viața sa dar și în comunitate.

Persoane din administrația publică locală dar și primarul interimar la Iașului, Mihai Chirica, au fost prezenți la acest eveniment jubiliar și au amintit publicului cât de important este să existe în comunitate o organizație atât de longevivă care să ofere servicii de calitate pentru toate categoriile de persoane defavorizate : copii, tineri, persoane cu dizabilități și persoane vârstnice.

Mulțumiri aducem pe această cale și organizațiilor și reprezentanților din străinătate care au fost alături de noi :

Valentina Colleoni - reprezentant al Asociației Chiese dell'est din Italia, Pr. Francesco Zanotti - paroh la două parohii Romano - Catolice din Italia, Bernhold Mollenhoff - reprezentant Caritas Munster din Germania, Dominique Vray - reprezentant Asociația Issaberry din Franța, Dr. Pierre Gerkens din Germania - susținător al Programului Centrul de Resurse pentru Copii și Tineret „Don Bosco” și 3 familii reprezentante din partea Pr. Franz Lutum – din parohia Sf. Pancratiu Emsdetten Germania, mulți ani paroh în comunitate și susținător al cauzelor nobile printr-o fundație creată special în acest scop.

Mulțumim cu această ocazie speciala tuturor angajaților Centrului Diecezan CARITAS Iași pentru efortul pe care l–au depus atâția ani și pentru faptul că au pus suflet înainte de toate, în toate activitățile desfășurate.

De asemenea, mulțumim in mod deosebit echipei organizatorice a Centrului Diecezan Caritas Iasi precum si voluntarilor care s-a implicat direct, prin eforturi considerabile, in buna organizare si desfasurare a jubileului.

Evenimentele jubiliare nu ar fi fost posibile fără aportul sponsorilor noștri : Hotel Capitol, Bella, Galaxy Design, Infra Data Design, Unirea și partenerilor media care au promovat evenimentele noastre : TVR Iași, Radio Iași, Ziarul de Iași și Evenimentul Regional al Moldovei.

Le mulțumim tuturor pentru prezența la evenimentul jubiliar, care ne onorează dar ne și obligă : în anii ce vor urma, nu ne vom abate de la drumul pe care ni-l traseaza Dumnezeu : 25 de ani de fapte bune în folosul comunității sunt de abia începutul unei vieți frumoase, în numele speranței și al cinstirii ființei umane !

Tuturor, celor care ne sprijiniți și sunteți alături de noi, vă mulțumim !

Citit 1155 ori

« Aprilie 2020 »