Satisfacții după absolvirea cursurilor de infirmieră

13 Noiembrie 2015

1. Cum v-au ajutat pana acum cursurile de infirmiera absolvite?

În primul rând pentru mine aceste cursuri pe le-am absolvit au fost de mare ajutor pe plan personal deoarece am în familie o persoana bolnavă care are nevoie de ajutorul meu,apoi sunt sigură că îmi vor fi de folos în momentul în care m-aș angaja în domeniu.

2. Vi s-au parut utile? Daca da, de ce. Daca nu, de ce.

Cursurile au fost foarte utile deoarece am învățat lucruri noi care îmi vor fi de folos pe plan personal dar si profesional.

3. Care credeti ca sunt sansele de angajare in meseria de infirmiera pentru o persoana care nu detine o certificare? Dar pentru o persoana certificata?

Pentru o persoană care nu are calificare șansele de angajare sunt minime,iar pentru o persoana care este deja calificată , aceasta va avea mari șanse sa se angajeze în domeniul în care a obținut calificarea.

4.Ce considerati ca este cel mai important in aceasta meserie?

Personal consider că munca cu omul bolnav aflat în nevoie necesită întotdeauna timp, răbdare și înțelegerea situației în care se află. Nu poți sa profesezi dacă nu iți place ceea ce faci și mai ales dacă nu stii să te pui in persoana celui care suferă. Sunt foarte mulțumită că am o calificare și mai ales că intenționez să mă angajez în domeniu. Momentan sunt implicată în acțiuni de voluntariat.

FARTADI ANGELA, 48 ANI

*****

Proiectul „Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate” este co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie DMI 6.3 ”Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”.

Citit 1126 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2015 14:19

« Noiembrie 2019 »