A început cursul de inițiere în meseria de infirmieră

18 Noiembrie 2015

Centrul Diecezan Caritas Iași, prin intermediul proiectului ”Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate” organizeaza cursuri de inițiere în meseria de infirmieră în cinci localități din regiunea Moldova, respectiv Iași, Bacău, Suceava. Huși și Roman.

Din programa de pregătire a primului stagiu al cursului de inițiere fac parte următoarele module: "lucrul in echipa multidisciplinara" si "acordarea ingrijirilor de igiena pentru persoana ingrijita." Cursantele vor dobandi astfel o serie de competente specifice precum: colaborarea cu membrii echipei, participarea la stabilirea obiectivelor echipei, facilitarea schimburilor de experienţă, respectarea recomandărilor asistentei, acordarea  îngrijirilor de igienă corporală si oferirea de ajutor persoanei îngrijite la satisfacerea nevoilor fiziologice. Cursurile se vor desfășura în perioada 18.11.2015 - 08.12.2015, acest modul cuprinzând 120 de ore.

Proiectul „Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate” este co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie DMI 6.3 ”Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”.

Citit 1225 ori Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2016 22:31

« Septembrie 2019 »