Iubirea milostivă umple inima celor nevoiași

17 Martie 2016

Fiecare dintre noi suntem invitați ca, zi de zi să ne lăsăm atinși de compătimirea lui Cristos, pentru a deveni noi compătimitori față de cei nevoiași, deoarece milostivirea Sa umple inima fiecaruia dintre noi cu iubire prin cuvântul Său, cu gesturile Sale și cu toată persoana Sa.

Cu ocazia sărbătorii Învierii lui Isus, grupul de beneficiare al Centrului de Plasament ”Sf.Iosif”, program al asociației Centrul Diecezan Caritas Iași,  împreună cu surorile care activează în Centru au confecționat felicitări cusute, flori si copacei din biluțe și au ornat cu ceară lumânările. Acest eveniment le-a determinat pe beneficiarele centrului să dezvolte diferite abilități, să prețuiască munca și efortul depus la realizarea lucrărilor frumoase.

Lucrările confecționate manual de către beneficiare Centrului au fost puse spre vânzare, duminică 13 martie 2016, în Catedrala Sfânta Fecioară Maria din Iași, datorită disponibilității Pr. Benone Lucaci, Paroh al Catedralei ”Adormirea Macii Domnului” .

Enoriașii catedralei au răspuns și de această dată cu promptitudine la anunțul făcut în catedrală de către preoți și au cumpărat din produsele lucrate de către beneficiarele noastre. Astfel cu ajutorul enoriașilor de la Catedrală am reușit să vindem din produse, iar cu banii strănși ne vom putea folosi la diferite necesități ale Centrului.

Pe această cale dorim să mulțumim pentru sprijinul acordat Pr. Paroh Lucaci Benone și tuturor  persoanelor care într-un mod sau altul au contribuit  la cumpărarea produsele noastre. Bucuria Învierii lui Isus să vă umple inima de pace! Sr.Bernarda CJ

Citit 1158 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2016 11:43

« Septembrie 2019 »