În vizită la Zâna Măseluță

15 Aprilie 2016

Niciodată drumul la stomatolog nu a fost ușor. Șuieratul aparatelor și instrumentele folosite de către medicii stomatologi au reușit de fiecare dată să ne marcheze copilăria.

Și totuși, se pare, că nu e chiar așa. Joi, 14 aprilie, copii din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” au vizitat cabinetele stomatologice din cadrul Universității Apollonia. Aici au întâlnit oameni frumoși, tineri pregătiți să fie specialiști care au creat o atmosferă veselă, relaxantă iar la final i-au premiat pe copii pentru curajul de a veni la control.

Parteneriatul încheiat cu Universitatea Apollonia - Facultatea de Medicină Dentară, le permite micuților noștri să aibă parte, în mod gratuit, de consultații și intervenții stomatologice. Astfel, 12 copii din cadrul „Don Bosco” au beneficiat ieri de consultații și radiografii gratuite, de periaje și extracții care s-au dus direct către Zâna Măseluță.

Suntem bucuroși că avem astfel de parteneri care ne ajută să avem grijă de igiena danturii „piticilor noștri”. Le mulțumim, și pe această cale, celor de la Universitatea Apollonia și așteptăm următoarea vizită!

Citit 1299 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2016 13:51

« August 2020 »