Încă o zi fără teme la „Don Bosco”

22 Aprilie 2016

Joi, 21 aprilie, a fost cea de-a patra zi fără lecții și teme, dar cu activități extrașcolare, în cadrul „Școlii Altfel”.

Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” le-a pus la dispoziție copiilor, un program de jocuri și concursuri, menite să le dezvolte abilitățile, și să le valorizeze talentele și preocupările.

Jocuri precum Cursa cu saci, Nimerește paharul, Ruleta, Lipește coada măgarului, Nimerește găina, Tragerea la țintă sau Lichidul colorat, au pus la încercare capacitățile fizice, organizatorice dar și comportamentale ale copiilor. Bineînțeles că voia bună, bucuria și energia pozitivă au fost „la ele acasă”.

„Ne-am grupat în echipe, pe culori (echipa albastră, roșie, portocalie, mov și galbenă) și ne-am distrat de minune. Am mers la diferite probe, ne-am jucat în echipă și ne-am susținut unul pe celălalt ca să ieșim pe locul întâi.” (Ana)

A fost o zi a jocurilor, a copilărei, și a veseliei. A fost încă o zi fără teme dar cu lecții de viață.

Citit 1469 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 16:38

« Septembrie 2020 »