Centrul Diecezan Caritas Iași vă mulțumește pentru suportul acordat participând la colecta din duminica a doua a Postului Mare

15 Martie 2017

Recunoştinţa noastră se îndreaptă către toate persoanele care au răspuns invitaţiei Centrului Diecezan Caritas Iaşi de a veni în întâmpinarea celor aflaţi în suferinţă. Colecta din a doua duminică a Postului Mare a fost destinată Programului „Servicii de Îngrijiri la Domiciliu" din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iaşi şi a reprezentat participarea credincioşilor pentru susţinerea activităţii celor șapte centre zonale de îngrijiri la domiciliu, care îşi desfăşoară activitatea în Dieceza de Iaşi.

Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” se adresează persoanelor vârstnice, cu venituri mici şi care nu beneficiază de sprijinul familiei, persoanelor bolnave care la externarea din spital necesită continuarea tratamentului la domiciliu, bolnavilor cronici şi persoanelor cu handicap neuropsihomotor. Acest program sprijină atât persoana în suferinţă, cât şi familia acesteia, urmărindu-se menţinerea autonomiei persoanei asistate pe o perioadă cât mai lungă şi prevenirea agravării situaţiei de dependenţă a persoanei vârstnice precum şi scăderea gradului de solicitare pentru familiile ce îngrijesc persoanele imobilizate la pat sau la domiciliu.

În numele beneficiarilor Centrului Diecezan Caritas Iaşi, mulţumim preoților și credincioșilor pentru tot sprijinul oferit. Vă dorim să trăiți în continuare, timpul sfânt al Postului Mare cu inima plină de iubire și caritate.

Pr. Egidiu Condac

Citit 509 ori