Imprimă această pagină

Nu poți să spui „Este doar voluntariat!”

23 Martie 2017

Este mai mult decât o perioadă de practică sau o posibilitate de a cunoaște oameni noi. Voluntariatul te dezbracă de orice formă, te golește de orice conținut, și te determină să devii altcineva, altceva. Te provoacă la empatie, la dăruire, la compasiune. Te îmbracă în hainele copilului care așteaptă să-l ajuți la teme, pentru că acasă nu are cine să-l îndrume, te îmbracă în hainele bătrânului îngrijit la domiciliu care tresaltă de bucurie când îi intri în casă, te îmbracă în hainele părinților care își cresc copiii la lumina lumânării, te îmbracă în hainele carității.

Joi, 23 martie 2017, o nouă serie de voluntari ne-au trecut pragul, dornici să afle mai multe despre asociația noastră și despre provocările cărora doresc să le facă față. Gazde le-au fost Mariana Ursan- coordonatorul Departamentului de Voluntariat, Mihaela Hurduc-coordonatorul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” și Ioana Mihăilă-coordonatorul Centrului de Resurse pentru Familii, care le-au dezvăluit o parte din „misterele” care fac activitatea din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, o operă de caritate.

Vă mulțumim, dragi voluntari, pentru interesul acordat, vă urăm Bun venit în familia C.D.Caritas Iași, și țineți minte că voluntariatul vă va schimba viața, în bine!

 

Citit 827 ori
X

Right Click

No right click