Curs de leadership

28 Aprilie 2017

„Dacă ai o profesie pe care o iubești, nu vei mai munci niciodată!” (Confucius)
În perioada 24-26 aprilie 2017, directorii și coordonatorii de programe și de centre, din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, au participat la un curs de Leadership realizat de specialiștii de la Progress Art, în cadrul proiectului „Caritas-Oportunități pentru viitor”, finanțat de asociația „Renovabis” din Germania.

Scopul cursului a fost de a dezvolta abilitățile de conducere și de a crește gradul de colaborare în cadrul echipei și între celelalte structuri ale organizației.
Au fost trei zile de lucru intens și schimburi de experiențe, cu o îmbinare echilibrată între noțiuni teoretice și exerciții practice, jocuri tematice, antrenante și discuții de grup. Au fost trei zile energizante care au adus informații, pentru unii noi, pentru alții deja cunoscute, dar cu siguranță a fost un timp de reflexie asupra capacităților noastre de lideri.
Mulțumim celor doi formatori din cadrul asociației Progress Art din Satu Mare, Tunder și Laura, care de fiecare dată organizează cursuri cu mult optimism și într-o atmosferă destinsă și obiectivă.

Citit 534 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 14:25