Concert caritabil - În ritm de caritate

02 Mai 2017

Seria de concerte caritabile „În ritm de caritate" a demarat cu o primă reprezentație duminică, 30 aprilie 2017, la Parohia „Sfânta Tereza a Pruncului Isus" - Iaşi. Vremea de afară nu a fost nici pe departe în asentimentul celor care au ales să ne fie alături și să se delecteze cu un concert de muzică bună, și mai ales muzică pornită din suflet. În inimile lor s-a înălțat soarele și au reușit să ne lumineze calea spre ceea ce va urma în triada de reprezentații din perioada imediat următoare.

A fost un start de care aveam nevoie, un imbold care ne-a demonstrat încă o dată că alături de cauza noastră se află o întreagă comunitate care ne susține și empatizează cu ceea ce se petrece în jur, o comunitate care nu uită de cei care sunt mai puțin norocoși și care reacționează pozitiv la evenimente caritabile.

Alături de Fundația Iosif și cei 4 eroi talentați care cântă și încântă, Centrul Diecezan Caritas Iași pornește pe un drum frumos care va fi un mod de a trezi spritivul civic, un drum presărat numai cu lumină căci muzica ne va călăuzi spre scopul nostru final și anume acela de a oferi o copilărie mai bună copiilor din cadrul Fundației Iosif și a celor din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco" .

Mulțumirile noastre se îndreaptă și către părintele paroh, Petru Sescu, care a intermediat primul concert din seria „În ritm de caritate" și care a avut amabilitatea de a ne susține în demersul nostru spre împlinirea viselor copiilor. În același timp îi asigurăm de toată recunoștința și respectul nostru pe cei care au fost spectatorii nu numai ai unui concert dar și ai unui moment de unitate și susținere.

Vă asigurăm că donațiile dumneavoastră vor aduce un plus de valoare copilăriilor celor care ne sunt în grijă.

Mihaela Hurduc, coordonator Centrul de resurse pentru copii și tineri „Don Bosco”

 

 

Citit 1931 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2017 16:49