„În ritm de caritate” continuă

10 Mai 2017

Duminică, 7 mai 2017, a avut loc cel de-al doilea concert desfășurat sub egida ritmului de caritate. De data aceasta gazda noastră a fost Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină”. A fost bifat încă un succes în ceea ce s-a dorit a fi un maraton al carității, care va continua și în alte parohii.

A fost o seară de basm, cu o atmosferă greu de exprimat în cuvinte. Muzica a cuprins Aula Sinodală „Fericitul Anton Durcovici", de la subsolul catedralei,  odată cu inimile celor care au ales să ne fie alături.

A face fericit un copil nu este o un algoritm pe care îl găsești în cărți ci este mai degrabă o lumină care îți iese natural pe o fereastră a sufletului. Nu este despre a ști cum, ci despre a vrea să luminezi o altă viață. Așa au fost și cei patru tineri talentați care ne sunt alături, dăruind din talentul și crezul lor în cauza noastră, sprijinirea copiilor defavorizați.

Cu inimile deschise au primit acest concert și cei care, duminică, au ales să ne fie alături în calitate de spectatori. Nu a trebuit mult și atmosfera a devenit una care a transmis unitate pentru o cauză, dăruire pentru aproape și dorința de a ajuta. A fost cu adevărat o seară magnifcă care ne-a confirmat, încă o dată, că ceea ce facem este ceea ce ne dorim, că ceea ce visăm este la un pas să se îndeplinească.

Mulțumim Excelenţei Sale Episcop Petru Gherghel și tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul nostru caritabil și fără de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

Povestea continuă alături de partenerii de la Fundația Iosif dar și alături de cei 4 magnifici care pun pe note cauza noastră nobilă.

Mihaela Hurduc, coordonator Centrul de resurse pentru copii și tineri „Don Bosco”

Citit 815 ori

« Septembrie 2019 »