Și tu poți fi voluntar! Fii prezent în viața celor care au nevoie de sprijin! Fii prezent la apelul nostru!

10 Octombrie 2017

Activitatea de voluntariat reprezintă o componentă deosebit de importantă a Centrului Diecezan Caritas Iaşi, care alocă timp, resurse umane şi financiare pentru formarea de voluntari, instruirea, motivarea, promovarea şi recompensarea acestora.

Voluntarii reprezintă şi pentru noi o resursă! De aceea stimulăm şi încurajăm implicarea în activităţi de voluntariat în cadrul proiectelor sociale. În funcţie de înclinaţii şi aptitudini, oferim fiecărui voluntar ocazia de a ajuta, de a se implica, de a dărui din timpul său persoanelor care au nevoie de ajutor. În același timp voluntarii au ocazia de a învăţa şi de a-şi însuşi din cunostinţele şi experienţa noastră.

Vino luni, 16 octombrie 2017, ora 15.00, la sediul asociației noastre din strada Sărărie, numărul 134, și înscrie-te în echipa noastră de voluntari!

Selecția voluntarilor se va realiza în urma completării fișei de înscriere.

Persoană de contact: Mariana Ursan, tel. 0729550049, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Selecția voluntarilor se va realiza în urma completării fișei de înscriere.

Citit 356 ori Ultima modificare Marți, 10 Octombrie 2017 13:54