Colecta din Duminica a doua din Advent

07 Decembrie 2017

Centrul Diecezan Caritas Iași vă invită și în acest an, ca în timpul Adventului, să ne alăturăm cu disponibilitate și generoziate, copiilor nevoiași din cele două centre de plasament de pe teritoriul Diecezei.

Colecta din a doua duminică din Advent, 10 decembrie 2017, este destinată copiilor din centrele de plasament de pe teritoriul Diecezei şi reprezintă participarea dumneavoastră la susţinerea activităţii Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, program al asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, și a Casei de Copii „Sf. Maria” din Barați, proiect al Asociației Casa de Copii „Sf. Maria” Barați.

Papa Francisc, ne îndeamnă să avem curajul de a merge la periferii, să-i ajutăm pe cei nevoiași, marginalizați, pe copii, să-i mângâiem, să le aducem alinare, încurajare și speranță.

Asfel, misiunea fiecărui creștin este tocamai aceasta: să aducă Vestea cea Bună transmisă și prin intermediul copiilor, să cultive credința în Dumnezeu-Tatăl. Isus ne spune să lăsăm copii să vină la EL. A-i lăsa, înseamnă pentru noi a le vorbi despre EL, despre bunătate și iubirea LUI, despre frumusețea a tot ce a creat și despre valoarea de preț a vieții.

Vă mulțumim pentru disponibilitatea dumneavoastră și vă dorim un  timp de Advent  binecuvântat.

Citit 635 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 16:01

« Decembrie 2018 »