Târg de Crăciun

11 Decembrie 2017

           

     Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” și Centrul de Resurse pentru Famiii au sărbătorit venirea sărbătorilor de iarnă printr-o nouă activitate creativă și, de ce nu, interactivă, activitate care a adunat într-un singur loc idei și obiecte atent realizate de către voluntarii și angajații celor două Centre în vederea strângerii de fonduri pentru beneficiarii mai mici sau mai maturi care au nevoie constantă de sprijinul și atenția noastră.

                Continental Automotive România SRL Iași ne-a sprijinit pentru ca Târgul de Crăciun 2017 să ajungă de la teorie la practică, oferindu-ne, pe lângă spațiul concret de vânzare al obiectelor și încrederea necesară în acțiunea noastră astfel încât să putem duce la bun sfârșit ideea de sprijin și întrajutorare.

                Principalul scop al Târgului de Crăciun a fost, pe de o parte, acela de a strânge mai multe resurse materiale pentru beneficiarii Centrelor noastre (copii, tineri și familii), dar și de a oferi un plus de vizibilitate sectorului social, încurajând angajații și persoanele interesate spre implicare și dăruire.

                Obiectele oferite spre vânzare ne-au ajutat și pe noi să creăm antrenante „ateliere ale lui Moș Crăciun” împreună cu voluntarii ce zi de zi ne trec pragul pentru a învăța, a sprijini și a interacționa cu cei care au nevoie de sprijin. S-au concretizat astfel o serie de obiecte precum lumânări decorative, globuri din lemn, ipsos sau globuri pictate, magneți veseli colorați, decorațiuni diverse pentru masa de Crăciun și nu numai, dar și tablouri decorative specifice acestei perioade din an.

                Noi, echipele celor două Centre, suntem de părere că activitatea și-a atins scopul dorit: din achiziționarea produselor noastre, angajații multinaționalei Continental Automotive România SRL Iași, nu au lăsat doar o sumă de bani dar și gânduri bune și întărirea ideii că împreună, prin sprijin și implicare reciprocă, putem ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de oameni. Am obținut așadar suma de 652.5 lei ce va fi folosită pentru sprijinirea beneficiarilor noștri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

                Mulțumim Continental Automotive România SRL Iași, pentru deschidere și suport în a realiza această activitate, mulțumim angajaților care au avut încredere în noi, donând astfel pentru cauza noastră!

                Nu în ultimul rând, mulțumim pe această cale voluntarilor noștri care au pornit împreună cu noi la drum în procesul de realizare și vânzare al obiectelor.

 

Cristian Ioana, coordonator/ asistent social Centrul de Resurse pentru Familii,  program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii, Caritas Iași.

Citit 1152 ori

Calendar

« Iulie 2020 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
X

Right Click

No right click