Multumiri adresate binefacatorilor

12 Decembrie 2017

Centrul Diecezan Caritas Iași prin programul Centrul de Plasament Sf. Iosif, vă mulțumește pentru că ați răspuns pozitiv la mesajul colectei din cea de a doua duminică din Advent, „Copiii au nevoie de sprijinul nostru!”

Mulțumirile și aprecierea noastră se îndreaptă către toți credincioșii care au contribuit la buna desfășurare a activității în cele două insituții de protecție a copilului.

În ambele centre, copiii provin din familii cu situații sociale deosebit de dificile. De ocrotirea Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, program al asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, beneficiază 13 fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 22 de ani. În Casa de Copii „Sf. Maria” din Barați, proiect al Asociației Casa de Copii „Sf. Maria” Barați sunt 50 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Copiii beneficiari ai celor două centre de plasament, mulțumesc preoților și credincioșilor pentru tot suportul oferit.

Vă mulțumim pentru disponibiltatea și generozitatea dumneavoastră și vă dorim un  timp de Advent  binecuvântat.

Citit 389 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2017 10:44