Caritas - Campania Întoarce-ți privirea spre casă!

01 Decembrie 2017

Centrul Diecezan Caritas Iași inițiază și în acest an campania de strângere de fonduri Întoarce-ți privirea spre casă!, pentru a menține prezentă în rândul credincioșilor din diaspora, datoria de a fi alături de cei rămași acasă. Aceasta se va desfăşura în perioada  01 decembrie 2017 - 31 ianuarie 2018.

Apelăm la credincioșii din diaspora și îi rugăm să ofere ajutorul lor, contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor vârstnice, beneficiari ai programului de îngrijire la domiciliu.

Programul „Servicii de Îngrijiri la domiciliu” dezvoltat de Centrul Diecezan Caritas Iaşi, parte a programului naţional cu acelaşi nume, al Confederaţiei Caritas România, este constituit dintr-o reţea de 9 centre regionale de îngrijiri la domiciliu care deservesc peste 30 localități  aflate în diferite judeţe ale  Moldovei, numărul beneficiarilor fiind în creștere de la an la an.

Scopul Programului „Servicii de Îngrijiri la domiciliu” este acordarea serviciilor de asistenţă socială şi îngrijire medicală la domiciliu persoanelor care, prin condiţia lor fizică şi/sau psihică sunt izolate la pat sau la domiciliu.

Timpul sfânt al Adventului să vă inunde inimile cu iubire, generozitate și bucurie în Domnul! Sărbători cu pace alături de cei dragi!

Pr. Egidiu Condac

Citit 31 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2017 11:07