Un zâmbet ca dar de Crăciun!

18 Decembrie 2017

Cu fiecare dar se naște un zâmbet,
La fiecare gând bun se naște o speranță…
De Crăciun amintește-ți de cei vârstnici,
Dăruiește un zâmbet…din inimă

Respectând tradiția din 2012, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași a organizat în colaborare cu Parohia „Sf Anton de Padova” din Iași o acțiune de binefacere pentru persoanele de vârsta a treia, care se confruntă cu dificultăți de natură financiară, materială și socio-medicală. Evenimentul a fost realizat în perioda 14-18 decembrie 2017 și a constat în vizitarea la domiciliu a celor nevoiasi de către echipa proiectului și acordarea de produse alimentare de bază și specifice Sărbătorii Crăciunului.

De daruri s-au bucurat 25 de persoane vârstnice, izolate total sau parțial la domiciliu, care prezintă grave probleme financiare și de sănătate. În acest fel, atmosfera Sărbătorii Crăciunului și a sfârșitului de an a intrat în inimile și casele lor, aducând cu ea gânduri pline de bunătate și sănătate pentru anul 2018.

Mulțumim credincioșilor parohiei „Sf. Anton”, pentru că au oferit un dar de Crăciun, un zâmbet celor nevoiași. De asemenea, mulțumim părintelui paroh Alois Farțadi și părintelui vicar Pavel Martinaș, care s-au implicat punând suflet în realizarea acestei acțiuni, precum și echipei proiectului CID Iași, fără de care această bucurie nu ar fi fost posibilă!

Crăciun fericit și sărbători binecuvantate !

Tereza Andrici, asistent social CID Iași

Citit 44 ori