Uite vine Moș Crăciun

19 Decembrie 2017

Copiii de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri “ Don Bosco “ Iași, l-au așteptat un an întreg pe Moș Crăciun.  Ca din senin el a apărut, miracolul s-a produs chiar dacă zăpadă nu a fost și se prevestea că Moșul nu mai vine. Moșul nu a venit oricum, ci ademenit de un minunat program artistic pregătit cu drag de către micuții noștri. Centrul a răsunat de colinde și de voie bună, părinții, voluntarii și partenerii centrului au fost încântați de tot ceea ce s-a petrecut în fața lor.

După ce micii artiști au finalizat sceneta în care Crăciunul a fost adus pe pământ,  Moșul blând și bun și-a făcut simțită prezența prin celebrul : “ Ho Ho Ho dragii Moșului” și de aici magia și-a făcut loc în inimile celor care un an întreg au încercat să fie cuminți, cei care au scris o scrisoare către Moșul cel bun, cei care pe tot parcursul anului și-au pus dorințe în inimă și suflet și au sperat să se îndeplinească. Cadourile au fost pe măsura așteptărilor, la unii poate și peste așteptări, pentru cei mai mici fiind chiar dificil să le poată ține în brațe , însă spiridușii au fost vigilenți și și-au făcut datoria de ajutoare a lui Moș Crăciun.

Mulțumim spiridușilor ce au adoptat cu drag și responsabilitate scrisorile micilor noștri visători. Mulțumim voluntarilor fără de care nu am fi putut recrea o lume de poveste. Mulțumim partenerilor, care nici în acest an nu au lipsit din tabloul de Crăciun al familiei “Don Bosco” . Mulțumim Moșului Crăciun căci nu ne-a uitat și că ne-a promis ca la anu va veni din nou.

Citit 292 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2017 17:08