Anunț Angajare Responsabil Formare

29 Decembrie 2017

Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de Responsabil Formare (cu norma de 8 ore, pentru o perioadă de 24 luni- incepând cu luna februarie 2018) în cadrul unui proiect finanțat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, Apel de proiecte nr. POCU/140/4/2/ Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate

Cerințe:

• Studii superioare in domeniul socio-uman;
  • Experiență profesională mai mare de 5 ani în domeniul formării profesionale;
  • Aptitudini de comunicare, planificare și negociere;
  • Seriozitate, dinamism, meticulozitate și adaptabilitate;
  • Abilități de organizare a resurselor și de stabilire a priorităților;
  • Capacitate de analiză și sinteză, capacitate de deducție logică;
  • Rapiditate și obiectivitate în luarea deciziilor;
  • Noțiuni de utilizare PC.
  • Permis de conducere cat. B

Descrirea postului: Planifică activitățile de formare și coordonează implementarea acestora; Realizează orarul fiecărei serii de formare; Realizează și depune documentația necesară la AJPIS la deschiderea, în timpul și la finalizarea cursurilor de formare; Realizează graficul de desfășurare a cursurilor pentru o implicare eficientă a formatorilor dar și în concordanță cu timpii limită ai proiectului; Răspunde de evidența și distribuirea certificatelor de calificare și de acordare a subvenților; Supervizează, evaluează (condică lectori, raport de activitate, fișa de pontaj) și planifică activitatea formatorilor; Răspunde de organizarea examenelor finale de absolvire a cursurilor de formare și participă la comisia de evaluare.

• Curriculum Vitae în format Europass
  • Copie după cartea de identitate;
  • Copie după actele de studii
  • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul și dacă numele de pe  actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate)

Data limită de trimitere a dosarelor: 05 Ianuarie 2018,  Persoană de contact: Mariana Ursan- manager proiect,  tel: 0729550049

Persoanele ale căror dosare vor fi selectate, vor fi chemate la un interviu la sediul Centrului Diecezan Caritas Iași, str. Sărărie, nr.134