On Air la Viva FM

14 Februarie 2018

Marți, 13 februarie 2018, am avut plăcerea, alături de prietenii de la VIVA FM, cei care au sărbătorit Ziua Internațională a Radioului, să pătrundem, pentru câteva minute, în lumea care se află în spatele vocilor care ne fac zilele mai frumoase. Oamenii de radio sunt cei care ne acompaniază pe parcursul zilei și ne pun în temă cu tot ce se petrece.

Înarmați cu prăjituri și baloane, copiii din cadrul Centrului „Don Bosco”, au pășit timizi în ceea ce avea să fie pentru ei o lume necunoscută, plină de mistere. Radu, ghidul nostru, ne-a prezentat redacția Viva FM, iar piticii au stat atenți de parcă cineva le spunea o poveste. La pupitrul ViVa Fm au stau copiii care s-au jucat un pic de-a emisia, au zâmbit și s-au bucurat de această experiență nouă. Cine știe de unde se pot naște viitorii oameni de radio?

La final și noi am primit dulciuri și zâmbete din partea unei echipe tinere, dinamice și calde.  Credem noi că le-am făcut ziua un pic mai colorată și că au simțit că a fost Ziua lor, a celor care lucrează în radio.

Din studiourile „Don Bosco” urăm tuturor partenerilor noștri de radio „La mulți ani!” Ascultați „Don Bosco Center” pe frecvența Vise și Speranțe!

Hurduc Mihaela-coordonator Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”

Citit 267 ori