Caritas - Campania Întoarce-ți privirea spre casă! Mulțumiri

15 Februarie 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași vă mulțumește pentru ajutorul acordat prin intermediul campaniei Întoarce-ți privirea spre casă!

Campania a fost organizată și în acest an pentru a sprijini Programul "Servicii de Îngrijiri la Domiciliu" din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iaşi şi a reprezentat participarea credincioşilor în susţinerea activităţii centrelor regionale de îngrijiri la domiciliu care funcţionează în Dieceza de Iaşi. În anul 2017 am oferit servici medicale și sociale la peste 1200 de persoane din aproximativ 20 de localități.

Programul „Servicii de Îngrijiri la Domiciliu” se adresează persoanelor vârstnice, cu venituri mici, celor care nu beneficiază de sprijinul familiei, persoanelor bolnave care la externarea din spital necesită continuarea tratamentului la domiciliu, bolnavilor cronici şi persoanelor cu probleme neuropsihomotor.

Acest program sprijină atât persoana aflată în suferinţă, cât şi familia acesteia, urmărindu-se menţinerea autonomiei persoanei asistate pe o perioadă cât mai lungă şi prevenirea agravării situaţiei de dependenţă a persoanei vârstnice, precum şi scăderea gradului de solicitare pentru familiile ce îngrijesc persoanele imobilizate la pat sau la domiciliu.

Mulţumim că ați răspuns invitaţiei Centrului Diecezan Caritas Iaşi de a veni în întâmpinarea celor bolnavi. Ajutorul dumneavoastră este prețios pentru noi și pentru persoanele vârstnice și singure, aflate în suferință. În numele beneficiarilor Centrului Diecezan Caritas Iaşi, vă mulţumim pentru sprijinul oferit, prin donațiile dumneavoastră.

Solidaritatea ne unește și pentru aceasta trebuie să continuăm să parcurgem acest drum împreună, pentru a fi alături de cei aflați în nevoie. Cu speranța de a împărtăși noi experiențe de solidaritate, vă dorim multe binecuvântări de la Domnul!

Director general,

Pr. Egidiu Condac