Formare gratuită pentru specialiștii din domeniul social

23 Mai 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social.

Tema celor două zile de formare este  „Violența împotriva copiilor: manifestări, consecințe, semne ale violenței, identificarea abuzului și a neglijării în familie (manifestări, cum să vorbești cu copilul, ce trebuie făcut în cazul unei situații de violență).“

Formarea este gratuită și va fi realizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 4 si 5 iunie 2018, în intervalul orar: 10.00-17.00 (cu pauză de prânz).

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași, strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina).

Locurile sunt limitate la 25. Cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 1 iunie  2018  la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 1385 ori