Formare pentru specialiștii din domeniul social si pentru parinti

11 Octombrie 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social si pentru parinti.

Tema : Trainingul "Trăsăturile de vârstă și nevoile copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, vârsta de criză, cum să-l ajuți pe copil" .

În timpul trainingului, participanții vor putea să:

• își consolideze propriul potențial parental, având grijă de sine;

• învețe despre caracteristicile psihologice și pedagogice importante ale dezvoltării copilului și despre importanța interacțiunii practicate cu regularitate a unui adult cu copilul;

• primească recomandări și instrucțiuni specifice pentru o interacțiune eficientă cu copilul

• învețe modalități de a disciplina fără pedeapsă.

Formarea va fi furnizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 22  si 23  Octombrie    2018,, programul de formare fiind 10- 17 in ambele zile . (pauzele de pranz si cafea sunt asigurate ).

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași , strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina)

Locurile sunt limitate, 20 prin urmare cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 20 Octombrie   2018  la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 28 ori