CID la final de an

19 Decembrie 2018

Marți, 18 decembrie 2018 personalul centrelor de îngrijire la domiciliu, din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, însoțiți de directorul general și coordonatorii programului s-au întâlnit la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian pentru a încheia anul, în compania colindelor.

Întâlnirea s-a deschis cu salutul pr. Egidiu Condac, directorului general al organizației, care a mulțumim angajaților pentru activitatea pe care o desfășoară pentru persoanele vârstnice. De asemenea,  Anca Maftei Păvălucă, director Domeniul Vârstnici și Persoane cu Dizabilități și Antonina Dogariu, coordonator diecezan al Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” au mulțumit colegilor pentru dăruirea cu care lucrează pentru ca bunicii din cele peste 30 de comunități din Moldova să beneficieze de servicii socio-medicale.

Apoi, participanții au vizionat filmul care a sintetizat activitatea programelor Caritas din anul 2018. Întâlnirea a continuat în capelă, unde cei prezenți i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru binecuvântările oferite pe parcursul anului. Ziua s-a încheit cu colindul echipelor zonale, anunțând nașterea Pruncușorului Isus, care se apropie.

Urăm tuturor Crăciun fericit și Un Nou An binecuvântat!

La mulți ani, 2019!

Adriana Ianuș