Deschidere curs Bucătar, proiect- "ACTIV - Acțiuni comunitare pentru toti – Incluziune pentru viitor!"

08 August 2019

In data de 7 august 2019 a avut loc deschiderea celei de-a doua grupe a cursului de Bucătar din cadrul proiectului "ACTIV - Acțiuni comunitare pentru toti - Incluziune pentru viitor!" POCU/140/4/2/115059, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, implementat de Centrul Diecezan Caritas Iasi in parteneriat cu Primaria Stolniceni Prajescu, Asociatia Gipsy Eyes si Scoala Gimnaziala Cozmești.

Acest curs este destinat persoanelor din Stolniceni Prăjescu (sat Cozmești și Stolniceni Prăjescu) care au absolvit învăţământul obligatoriu şi doresc să-şi dezvolte competențele de bază necesare profesiei de bucătar. Timp de 6 luni (720 ore), 17 cursanți vor descoperi tainele meseriei, fiind îndrumați de formatorii Caritas și bucătarii de la Hotelul Central din Pașcani. Competențele dobândite la finalizarea cursului vor fi atât de comunicare în echipă, protecția mediului dar și de pregătire a diverselor preparate alimentare începând de la antreuri până la deserturi și băuturi.

Toti absolventii vor primi un certificat de calificare valabil in toata Uniunea Europeană, o subventie in valoare de 5 lei/oră si o tabletă.

Inscrierile pentru cursuri continua. Cei care doresc sa fie cursanți în cadrul proiectului o pot contacta pe doamna Gianina Mocanu, responsabil grup tinta, la tel. 0736.246648 sau la Centrul de Informare Turistica din comuna  Stolniceni Prajescu, jud. Iași.

Citit 350 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 13:35

« Decembrie 2019 »