Mult succes părinte Egidiu în noua misiune, Bun venit părinte Iosif

20 Ianuarie 2020

 

Astăzi am avut deosebita plăcere de a-i ura mult succes în noua misiune și anume funcția de Vicar general și Moderator al Curiei Episcopiei de Iași părintelui Egidiu Condac care timp de 18 ani a fost director general al asociației noastre. Biografia sa profesională, însă, este legată de Caritas încă de la începutului vieții sale pastorale, fiind implicat în diverse activități și acțiuni caritabile.

Părintele Egidiu Condac nu a fost doar directorul Centrului Diecezan Caritas Iași; a fost alături de noi la bine și la greu, a făcut posibile toate reușitele organizației noastre și a fost părtaș la toate dificultățile cu care ne-am confruntat. De asemenea, este un promotor al valorilor creștine: compasiune, speranță, drepturi egale, dreptate, solidaritate, responsabilitate socială, implicându-se direct în sprijinul celor nevoiași. De-a lungul timpului a fost alături de aceștia prin exerciții spirituale, suport material, vizite la bolnavi, asistență spirituală.

A investit încredere în echipa Caritas dezvoltând activități inovative în dieceză și a dedicat tot timpul său acestei misiuni social-caritative.

Vă mulțumim pentru tot ce ați dăruit, pentru binele oferit celor defavorizați, dar și pentru că ne-ați fost prieten și ați ales să ne oferiți sprijin în continuare.

Cu acest prilej îi urăm bun venit părintelui Iosif Iacob, recent numit în funcția de director general al Centrului Diecezan Caritas Iași. Gândurile cu care a început noua misiune sunt următoarele: să nu-i împiedicăm pe ceilalți să facă caritate, să învățăm în permanență și să acționăm pentru binele semenilor noștri. A pornit pe un drum nou încrezându-se în Domnul, fapt pentru care îi mulțumim și îi dorim mult succes.

 

 

Citit 541 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 20:14

Calendar

« Decembrie 2020 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31