O floare pentru o viață 2020 - ediția a 18-a

10 Martie 2020

Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să aducem un omagiu celor ce simbolizează începutul vieții și creația divină - mamele.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco” a derulat acţiunea de sensibilizare „O floare pentru o viaţă”.

Pentru fiecare,

Avem în mâinile noastre câte o floare

Alături de o mică urare:

La mulți ani!”

Așa a sunat refrenul copiilor de la Centrul ,,Don Bosco" care au emoționat mamele și doamnele prin darul lor, oferindu-le cu bucurie câte o floare si un mărțișor creat special pentru ele.

Cu prilejul acestei acțiuni, am bucurat proaspetele mămici din maternitate Elena Doamna din Iaşi, bunicile de la Căminul de Pensionari Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Iași și toate mamele și doamnele care ne sunt alături și fac posibilă realizarea misiunii noastre. Au fost transmise cu multă emoție gânduri de recunoștință și iubire necondiționată.

Acţiunea a devenit o tradiţie pentru programul nostru, scopul fiind acela de a sensibiliza comunitatea și de a conștientiza importanţa actului de „a da viaţă”.

O floare pentru o viață” este un prilej emoționant de a spune mulțumesc” tuturor mamelor. Prin sacrificiul lor s-a născut viața și merită recunoștința noastră, a tuturor.

Citit 478 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2020 11:09

« Decembrie 2020 »