Articole filtrate după dată: Duminică, 05 Februarie 2017
06 Februarie 2017 In Noutati si evenimente

    Vineri, 03 februarie 2017, psihologul Centrului de Resurse pentru Familii, program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii al Centrului Diecezan Caritas Iași a organizat un antrenant grup de lucru cu beneficiarii adulți, alegând o temă de discuție aparent accesibilă, însă care aduce cu sine trăiri puternice, stări diverse ori amintiri plăcute și mai puțin plăcute.

06 Februarie 2017 In Noutati si evenimente

   

O zi alături de prieteni. Așa am sărbătorit, sâmbătă, 4 februarie 2017, 16 ani de activitate în cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași. 16 ani de vise îndeplinite, de planuri mărețe, de obstacole, de mici eșecuri, de oameni care și-au pus amprenta asupra noastră și asupra lor, asupra celor 16 generații de copii care au călcat pragul acestui Centru și care acum sunt deja pe băncile facultăți. S-au împlinit 16 ani de momente pe care cu greu le poți descrie și pe care cu greu le poți uita. Amintiri plăcute, pline de culoare, de viață și de sens.

06 Februarie 2017 In Noutati si evenimente

În data de 4 februarie se sărbătorește Ziua internațională a luptei împotriva cancerului.  Beneficiarii Centrului de resurse pentru Copii și tineri „Don Bosco” Iași, și-au propus anul acesta să fie alături de copiii care suferă de această ,,boală fără suflet” - cancerul. O boală care le fură copilăria.   

X

Right Click

No right click