Articole filtrate după dată: Joi, 02 Martie 2017
03 Martie 2017 In Noutati si evenimente

 

Centrul Diecezan Caritas Iași a participat la Târgul de oferte de practică, voluntariat și internship în domeniul asistenței sociale.

Acțiunea a fost organizată de către Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Departamentul de Sociologie și Asistență socială și a avut 8 instituții participante: Asociația Alternative Sociale, Centrul Diecezan Caritas Iași, Direcția de Asistență Comunitară Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Fundația Alături de Voi România, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația World Vision România-Biroul Zonal Iași-Vaslui, Salvați Copiii Iași.

Studenții prezenți în amfiteatrul Mihail Kogălniceanu al Universității „Alexandru Ioan Cuza” au urmărit cu interes prezentările celor 8 asociații, după care au mers în Rotonda Sud unde cele 8 standuri amenajate și-au prezentat oferta de voluntariat, practică și internship.

Prezentarea asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, a fost realizată într-un mod interactiv, dinamic și creativ de către Mihaela Hurduc-Coordonator Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”. La standul amenajat în Rotonda Sud-Corp A, ne-am bucurat de prezența unui număr de 69 de studenți și masteranzi. Viitorii voluntari au avut ocazia de a primi pliante, de a adresa întrebări despre activitatea de voluntariat și de a-și lăsa amprenta în Caietul Voluntarilor care are îndemnul – Puneți amprenta asupra lor!!!

Sperăm ca cei 69 de tineri să nu rateze oferta noastră de voluntariat și să se alăture echipei noastre.

Mulțumim Departamentului de Sociologie și Asistență Socială, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași pentru organizarea evenimentului.


 

 

X

Right Click

No right click