Articole filtrate după dată: Miercuri, 08 Martie 2017
09 Martie 2017 In Noutati si evenimente

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS, Confederația Caritas, Federația Dizabnet, Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Protecția Copilului (FONPC) și Coaliția SenioriNet vă sesizează că peste 5.000 de români – mai ales vârstnici dependenți și copii cu dizabilități, beneficiari de servicii sociale profesioniste furnizate de ONG-uri, sunt privați de sprijin datorită deciziei Ministrului Muncii și Justiției Sociale de a reduce subvențiile acordate în baza Legii nr. 34/1998, începând cu 1 februarie 2017.

09 Martie 2017 In Noutati si evenimente

Centrul Diecezan Caritas Iași vă invită și în acest an, ca în timpul Postului Mare, să vă îndreptați privirea și inima către persoanele în vârstă și cei care se găsesc în suferință, către persoanele sprijinite prin Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”.

09 Martie 2017 In Noutati si evenimenteCu ocazia zilei de 8 martie, Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco”, a derulat în maternitățile Elena Doamna şi „Cuza Vodă” din Iaşi, acţiunea „O floare pentru o viaţă”. În fiecare locaţie, un grup de 15 copii, însoţiţi de adulţi, „înarmaţi” cu  flori și mărțișoare, au oferit gânduri frumoase gravidelor și proaspetelor mămici, făcându-le astfel o surpriză plăcută.

X

Right Click

No right click