Articole filtrate după dată: Luni, 24 Iulie 2017
25 Iulie 2017 In Noutati si evenimente

Luni, 24 iulie 2017, Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat, la sediul CID Suceava primul seminar destinat aparținătorilor persoanelor vârstnice.

Acest seminar este parte integrantă din proiectul „SENIORI ACTIVI ÎNTR-O COMUNITATE  INFORMATĂ.SPRIJIN PENTRU SENIORII NOȘTRI ”,cofinanțat de către Consiliul Județean Suceava și  are drept obiectiv,dezvoltarea de servicii de informare și suport pentru un numar de 15 membri de familie ce au în îngrijire persoane vârstnice.

25 Iulie 2017 In Noutati si evenimente

 

 

În zilele de 21 și 22 iulie, Centrul Diecezan Caritas Iași a primit vizita unei delegații formată din 17 persoane de la Caritas Moldova din Chișinău în frunte cu directorul acesteia, domnul Andrei Bolocan. Vizita a avut nu doar scopul de a ne cunoaște mai bine între noi dar și de a împărtăși din experiențele noastre.

 

Deasemenea, câțiva colegi din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, în frunte cu directorul general, preotul Egidiu Condac, au avut și rolul de traineri în cadrul unui program tematic în care au prezentat, folosind metode interactive, subiecte de interes pentru echipa Caritas Moldova care au vizat modalități de comunicare, abilități necesare pentru lideri, motivații spirituale.

 

Acest prilej a fost folosit și pentru a crea o agendă comună de posibile oportunități de colaborare pe viitor.

 

Întrucât cei mai mulți dintre colegii din Chișinău veneau pentru prima oară la Iași, programul a inclus și câteva ore de vizite la câteva obiective culturale mai însemnate din orașul nostru.

 

Înainte de a ne lua rămas bun, am cules și câteva impresii de la acest team building. Astfel ne-am bucurat nu numai să aflăm cât de utile le-au fost aceste două zile colegilor de peste Prut, dar mai ales pentru faptul că am putut  dezvolta o frumoasă prietenie între noi, care cu siguranță va deschide multe orizonturi de colaborare pe tărâmul atât de vast al implicării social-caritative.

 

Pr. Egidiu Condac

 

 

Calendar

« Iulie 2017 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
X

Right Click

No right click