Articole filtrate după dată: Decembrie 2018
31 Decembrie 2018 In Noutati si evenimente

Lista finala a castigatorilor concursului ACCES - planuri de afaceri poate fi consultata aici: Lista finala proiect admise.PDF

24 Decembrie 2018 In Noutati si evenimente

LISTELE CU PROIECTELE ADMISE/RESPINSE LA FINANTARE POT FI DESCARCATE DE MAI JOS

1. Lista proiecte respinse_FAZA1.pdf

2. Lista proiecte respinse_FAZA2.pdf

3. Lista proiecte admise la finantare_in buget.pdf

4. Lista proiecte admise_in afara bugetului.pdf

 

LISTA DE REZERVA CU PROIECTELE ADMISE LA FINANTARE CARE SE AFLA IN AFARA BUGETULUI DAR VOR FI CHEMATI LA INTERVIU POATE FI DESCARCATA DE MAI JOS

5. Lista de rezerva.pdf

 

ORARUL INTERVIURILOR – FAZA 3 DE EVALUARE, POATE FI DESCARCAT DE MAI JOS

 

NOTA: Neprezentarea la interviu, respectiv la data si ora indicata in tabel conduce la respingerea proiectului.

6. Program interviuri, faza 3.PDF

 

In conformitate cu Metodologia de selectie a planurilor de afaceri, toti aplicanții au dreptul de a depune contestații întemeiate și argumentate la rezultatele evaluării pe fiecare dintre faze. Aplicanții pot transmite eventuale contestații cu privire la rezultatele obținute în cadrul Fazelor 1 si 2 pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 28.12.2018, orele 17:00. Contestatiile se vor depune respectand formatul anexat la Metodologie, pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Contestatiile care nu sunt asumate de catre aplicant sau care nu respecta formatul impus prin metodologie, nu vor fi luate in considerare.

20 Decembrie 2018 In Noutati si evenimente

Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent medical, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, în municipiul Iaşi, cu normă de 8 ore.

Cerințe specifice:

- studii medii (asistent medical)
- aviz de liberă practică
- permis de conducere, categoria B

Cerinţe generale:

- abilităţi de comunicare şi interrelaţionare;
- capacitate de adaptare la medii şi situaţii noi;           

Conţinutul dosarului (se va trimite pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

- Curriculum Vitae în format Europass
- copie după cartea de identitate;
- copie după actele de studii;
- copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul şi dacă numele de pe actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate).

Data limită de înscriere este luni, 7 ianuarie 2019.

Interviul va avea loc miercuri, 9 ianuarie 2019, ora 10.00 la Centrul Diecezan Caritas Iaşi, str. Sărărie, 134, Iaşi.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Adriana Mihaela Ianuş, coordonator executiv Serviciul de Îngrijire la Domiciliu Caritas Iaşi, tel.0767342000.

 

 

19 Decembrie 2018 In Noutati si evenimente

Marți, 18 decembrie 2018 personalul centrelor de îngrijire la domiciliu, din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, însoțiți de directorul general și coordonatorii programului s-au întâlnit la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian pentru a încheia anul, în compania colindelor.

Întâlnirea s-a deschis cu salutul pr. Egidiu Condac, directorului general al organizației, care a mulțumim angajaților pentru activitatea pe care o desfășoară pentru persoanele vârstnice. De asemenea,  Anca Maftei Păvălucă, director Domeniul Vârstnici și Persoane cu Dizabilități și Antonina Dogariu, coordonator diecezan al Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” au mulțumit colegilor pentru dăruirea cu care lucrează pentru ca bunicii din cele peste 30 de comunități din Moldova să beneficieze de servicii socio-medicale.

Apoi, participanții au vizionat filmul care a sintetizat activitatea programelor Caritas din anul 2018. Întâlnirea a continuat în capelă, unde cei prezenți i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru binecuvântările oferite pe parcursul anului. Ziua s-a încheit cu colindul echipelor zonale, anunțând nașterea Pruncușorului Isus, care se apropie.

Urăm tuturor Crăciun fericit și Un Nou An binecuvântat!

La mulți ani, 2019!

Adriana Ianuș

 

Calendar

« Decembrie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
X

Right Click

No right click