Articole filtrate după dată: Martie 2019
27 Martie 2019 In Noutati si evenimente

Primăvara se numără înscrierile la cursurile de calificare gratuite! Marți, 26 martie 2019 la Școala Gimnazială Basarabi din comuna Preutești, Județul Suceava s-a desfășurat cea de a treia caravană de recrutare din cadrul Proiectului A.M.I.C. -  Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate - cod proiect 115048.

26 Martie 2019 In Noutati si evenimente

 

 

Sâmbătă, 23 martie 2019, la Centrului „Gaudium et Spes” din Traian și la Casa Don Orione din Iași a avut loc o zi de reculegere pentru personalul socio-medical. Evenimentul a fost organizat de către Structura socio-cartitativă din cadrul Diecezei de Iași.

25 Martie 2019 In Noutati si evenimente

               

Marți, 19 martie 2019, Centrul de Resurse pentru Familii, pogram al Domeniului Copii, Tineri, Familii din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași  în parteneriat cu Junion Chamber International (JCI) Iași și-au dorit să aducă primăvara în suflete și să susțină femeile printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia doamnele, beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a  se bucura de o surpriză.

22 Martie 2019 In Noutati si evenimente

      

 Centrul Diecezan Caritas Iași vă mulțumește pentru suportul acordat, participând la colecta din duminica a doua a Postului Mare.