Articole filtrate după dată: Decembrie 2020
29 Decembrie 2020 In Noutati si evenimente

 

Asociația Caritas Solidaritate, în prezent Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași a luat ființă la începutul anului 1990.

23 Decembrie 2020 In Noutati si evenimente

 

 

 An de an, luna decembrie ne transpune într-o lume magică și ne invită să ne deschidem inimile pentru a dărui speranța aproapelui nostru, dar anul acesta știm cu toții că este ALTFEL. Pandemia a dat naștere unui personaj invizibil, dar atât de vestit printre oameni, numit “CoviGrinch”, care a încercat să ne fure bucuria Sărbătorilor de iarnă. Acest “CoviGrinch” însă nu a știut că la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași îl așteaptă niște luptători curajoși pregătiți să aducă magia și bucuria Crăciunului în sufletele oamenilor. Aceștia au stat mereu înarmați cu BUNĂTATE, SPERANȚĂ, IUBIRE, BUCURIE și CREDINȚĂ, armele perfecte pentru a duce misiunea până la final.

22 Decembrie 2020 In Noutati si evenimente

 

 Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, dar în special în sufletele celor mici. Pentru copiii beneficiari ai programelor noastre, dar și pentru mulți alții aflați în nevoie, luna decembrie a însemnat magie, zâmbete, mulțumire, vise împlinite. Cu ajutorul oamenilor de bine, am adus în casele lor lumina carității și bucuria Nașterii Domnului.

22 Decembrie 2020 In Centru de resurse pentru familii

 

 

 
Crăciunul pentru fiecare dintre noi are o înțelegere personală. Știm și simțim ceva magic, cu siguranță, atunci când ne gândim la Crăciun. Fiecare ar putea povesti multe întâmplări petrecute în timp, din această perioadă magică, anumite emoții fiind legate de mirosul, frigul sau albul imaculat al zăpezii, căldura din case și iubirea celor din jur. Dar pentru unii, sărbătorile reprezintă zbucium interior, dificitultăți de ordin material și financiar. Tot ceea ce au visat copii acestor familii a fost ca măcar de Craciun să se bucure de o viață fără lipsuri și fără suferințe.