Articole filtrate după dată: Aprilie 2020

 

 

În luna aprilie 2020, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, aniversează, 20 de ani de la înființarea primului centru de îngrijire la domiciliu din Dieceza de Iași, în municipiul Roman. În tot acest timp, îngrijirea la domiciliu a presupus implicare și responsabilitate socială, angajare și devotament pentru oameni și sănătatea lor. A fost un moment de debut al unui drum frumos, presărat cu multă dăriure și pasiune pentru slujirea aproapelui.

28 Aprilie 2020 In Noutati si evenimente

Situația de urgență cu care ne confruntăm de ceva timp, din cauza pandemiei cauzată de covid-19, este unică și generează schimbări mari în viețile tuturor, lipsuri, stări de anxietate și din nefericire, multe pierderi de vieți omenești. Însă, este perioada în care toleranța, solidaritatea, empatia și responsabilitatea, ar trebui să primeze.

 

             

   În lunile martie și aprilie, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Domeniului Copii, Tineri, Familii din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași  în parteneriat cu Junion Chamber International (JCI) Iași și-au dorit să aducă primăvara în suflete și să susțină femeile printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia 25 de beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a se bucura de o surpriză. Ziua de 8 Martie este cunoscută în întreaga lume ca o Sărbătoare Internațională a Femeii. Luna martie este prima lună a primăverii când toată natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletul.

10 Aprilie 2020 In Noutati si evenimente

În seara aceleiaşi zile, prima a săptămânii,

deşi uşile locului în care erau discipolii, de frica iudeilor, erau încuiate,

a venit Isus, a stat în mijlocul lor şi le-a zis: „Pace vouă!” (In 20,19)