Articole filtrate după dată: Septembrie 2020
01 Octombrie 2020 In Noutati si evenimente

 Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent social, în cadrul Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, în comuna Pârgărești, cu normă de 8 ore, pe perioadă determinată.

30 Septembrie 2020 In Noutati si evenimente

 

 

Marți, 29 septembrie începând cu ora 19:00 în Aula „Fericitul Anton Durcovici” de la subsolul Catedralei Romano-Catolice „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași am participat la povestea urcării pe cele 14 vârfuri din cadrul proiectului ,,Urcăm munții pentru cei care nu pot."

24 Septembrie 2020 In Noutati si evenimente

 Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent medical, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Roman, cu normă de 8 ore, pe perioadă determinată.

23 Septembrie 2020 In Noutati si evenimente

   Pentru ca povestea ambasadorilor Casei de Tip Familial „Sf. Iosif”  să aibă însemnătate și să dea sens activităților de voluntariat în cadrul centrelor de îngrijire la domiciliu, beneficiarii casei au avut parte de toată dragostea, profesionalismul și dedicarea din partea specialiștilor din cadrul următoarelor centre: Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iugani- Nisiporești, Centrul de Îngrijire la Domiciliu- Huși, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Faraoani- Valea Mare, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Hălăucești, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași. Motiv pentru care vă mulțumim și ne bucurăm că ați acceptat provocarea noastră și ne dorim ca prin intermediul altor proiecte să conlucrăm la sprijinirea celor care au nevoie de noi.