Articole filtrate după dată: Aprilie 2021
26 Aprilie 2021 In Noutati si evenimente

 

 

În perioada 19 aprilie - 16 mai, Banca locală pentru alimente Roman desfășoară o campanie de colectare a alimentelor în magazinele Lidl din regiunea Moldovei. Scopul acestei campanii este  de a sensibiliza oamenii cu privire la actul donării și de a fi alături de persoanele aflate în dificultate.

22 Aprilie 2021 In Noutati si evenimente

 

Cum poate educația online să devină o oportunitate, chiar și pentru copiii care provin din medii defavorizate? Și cum putem să asigurăm siguranța acestor copii, când învață, comunică și se joacă în mediul online?

În cadrul proiectului „În lumea virtuală - Educație inteligentă și sigură”, Confederația Caritas România alături de asociația noastră și alte șase organizații Caritas diecezane și eparhiale din România va căuta răspunsuri la aceste întrebări.

21 Aprilie 2021 In Don Bosco

În weekendul 16-18 aprilie, echipa Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri Don Bosco din Iași care implementează programul DARE a avut ocazia de a vizita partenerii din cadrul Centrului de Zi pentru Copii Ojdula, jud. Covasna.

08 Aprilie 2021 In Centru de plasament sf. Iosif

 

 Familiile cu mai mulți copii sunt printre cele mai dezavantajate categorii ale populației, pe fondul profunzimii lipsurilor. În general, afectați de lipsuri financiare sunt, mai cu seamă, copiii din mediul rural. Riscul pentru copiii de la sate să fie lipsiți de cele necesare traiului zilnic este mai mare în raport cu cei de la orașe.