Articole filtrate după dată: Luni, 05 Iulie 2021

În luna iunie, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat activități de dezvoltare a abilităților și cunoștințelor în domeniul IT în cadrul proiectului Integrare activă prin educație și implicare socială”.

06 Iulie 2021 In Don Bosco

Muzica poate face o diferență, poate schimba o stare, poate crea un zâmbet, te poate transpune într-o altă lume. De la dezvoltarea intelectului, la insuflarea perseverenței și răbdării, muzica poate face minuni în viața copilului. Ea e omniprezentă în viața unui om-de la cea mai fragedă vârstă, când adoarme însoțit de note muzicale dulci și gingașe, până la o vârstă înaintată, odată trecut prin o complexitate de stiluri, ritmuri, contexte și experiențe muzicale. De asemenea, muzica ajută la îmbunătățirea abilităților sociale, aceasta având un impact major asupra dezvoltării copiilor.

06 Iulie 2021 In Don Bosco

Mandala este o formă vizuală, foarte placută și bine echilibrată, ușor de recunoscut, de repetat , memorat și mai ales, ușor de exploatat pentru o varietate de scopuri grafice. Copii au o atracție pentru artă deoarece poate fi înțeleasă ca parte a manifestării nevoii generale pentru o viață simbolică, nevoie care de obicei este satisfacută prin joc .