Înnoirea spațiilor de locuit din cadrul Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”

07 Octombrie 2020

Centrul de Plasament Sfântul Iosif” este un program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași menit să vină în sprijinul copiilor și tinerilor proveniţi din familii cu situaţii sociale deosebit de dificile.În prezent, 12 tinere adolescente beneficiare,cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani,găsesc în cadrul centrului o comunitate de viaţă şi de iubire, o altfel de familie care le oferă un sentiment de siguranţă şi încredere.

Camerele în care locuiesc fetele s-au înnoit datorită bunăvoinței membrilor Parohiei Sfântul Iosif din Münster (Germania) odată cu donarea unor obiecte de mobilier (paturi și noptiere).

Aducem mulțumiri deosebite tuturor părinților parohi și credincioșilor din cadrul Parohiei Sfântul Iosif pentru solidaritate și implicare concretă în ocrotirea și educarea beneficiarelor. Rezultatele lor se văd în prezent și sperăm că se vor vedea și pe viitor.

Atât personalul centrului, cât și beneficiarele vă arată recunoștință pentru suportul și deschiderea deosebită faţă de problemele şi necesităţile lor.

În acest sens vă transmitem câteva gânduri de mulțumire ale beneficiarelor centrului:

„Mulțumim domnilor din Germania!” Georgiana, 14 ani.

„Sunt foarte confortabile noile paturi! Ne bucurăm că s-au gândit la noi!” Ioana, 17 ani.

„Avem noptiere care sunt practice și se asortează cu paturile și cu restul camerei. Mulțumim!” Veronica, 20 ani.

Vă mulțumim pentru că ați investit și credeți în viitorul tinerelor din cadrul Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”!

Cu dragoste creştină şi nădejde, vă purtăm în rugăciunile noastre și ne dorim ca Domnul să vă dăruiască împlinire și bucurie.

Echipa Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”,

împreună cu beneficiarele centrului