(0 voturi)

Joi 28.07.2022, beneficiarii Centrului de Resurse pentru Familii s-au bucurat de un târg caritabil ce le-a oferit posibilitatea să-și aleagă bunuri precum îmbrăcăminte, încățăminte, jucării, rechizite.

(0 voturi)

Joi, 30.06.2022, începând cu ora 13:00, am ales să aducem din nou în același loc familiile beneficiare, copiii acestora și voluntarii Centrului de Resurse pentru Familii, pentru a realiza un antrenant schimb de experiență prin intermediul unei activități deschise atât din punct de vedere al temei, cât și din punct de vedere al dorinței de exprimare a persoanelor participante.

(0 voturi)

Vineri, 13.05.2022, începând cu ora 13:00, am ales să aducem din nou în același loc familiile beneficiare și voluntarii Centrului de Resurse pentru Familii, pentru a realiza un antrenant schimb de experiență prin intermediul unei activități deschise atât din punct de vedere al temei, cât și din punct de vedere al dorinței de exprimare a persoanelor participante.

(0 voturi)

„De Paște, pentru Familii” a plecat de la ideea de a atrage alături de noi atât voluntarii, cât și sponsorii, oamenii din comunitate și bineînțeles, beneficiarii, astfel încât cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale să putem oferi pe lângă zâmbete și căldură sufletească și cadouri pentru copii ori pachete cu alimente neperisabile, îmbrăcăminte/încălțăminte pentru familiile aflate în dificultate.

« August 2022 »