05 Martie 2021
(0 voturi)

SOLE (Self Organized Learning Environment = Mediu de învățare auto-organizat) este un instrument fascinant pentru organizarea procesului de învățare cu un nivel ridicat de implicare și asumare din partea copiilor, cu ajutorul tehnologiei moderne. Inițiatorul acestei metode de învățare, Sugata Mitra a denumit-o Educația Minim Invazivă (MIE), unii o recunosc și sub denumirea de ,,hall in the wall” (gaura din perete). Sugata Mitra mai spunea un lucru foarte interesant ,,dacă copiii sunt curioși și își mențin interesul, atunci se produce educația”.

01 Martie 2021
(0 voturi)

Duminică, 28 februarie la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină" din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii”.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață a tot ce este frumos și verde prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

24 Februarie 2021

În perioada 15-23 februarie a avut loc acțiunea caritabilă
Festivalul Clătitelor, ediția a cincea.

Festivalul Clătitelor este o acțiune caritabilă dedicată Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Aflat la a cincea ediție, anul acesta s-a desfășurat diferit, dar deosebit de frumos, ca un ,,lanț al faptelor bune”.

15 Decembrie 2020
(0 voturi)

Am avut bucuria de a ne crea amintiri de neuitat în proiectul Parlamentul Copiilor, derulat în cadrul programului DARE, la Liceul Tehnologic Economic ,, Virgil Madgearu” Iasi.

Desfășurarea proiectului a fost o adevărată provocare pentru toti cei implicati: responsabili,  profesori și elevi.

« Martie 2021 »