,,Mici și mari, în natură hoinari”

03 August 2020

Natura ne-a așteptat cu brațele deschise fiindu-i tare dor de glasurile zglobii și vesele ale copiilor, de aceea ne-am propus să nu o dezamăgim și i-am răspuns chemării printr-o ieșire la un moment de destindere împreună cu copiii din cadrul Centruluide Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași și părinții acestora.

,,Mici și mari, în natură hoinari”, aceasta a fost tema zilei care ne-a introdus într-o atmosferă de sărbătoare plină de entuziam și aventură.

O zi de vară din nou împreună!

Lângă un lac imens,LA POALELE CODRULUI -BALTA CIUREA, ne-am desfășurat activitatea plină de momente inedite.Ne-am reîntâlnit după o lungă perioadă de timp, de această dată în mod fizic, iar cu mare dor copiii și părinții și-au povestit experiențele trăite în perioada pandemiei.A fost o zi plină devoie bună cu bansuri,jocuri distractive pentru copii, printre care Survivor ,,Don Bosco”, un joc care a demonstrat încă o dată rezistența și curajul lăuntric al celor mici. De asemenea, părinții au participat la diferite activități interactive și au realizat împreună un banner cu tema zilei. Am avut parte și de o masă copioasă cu bunătăți alese datorită sponsorilor cu suflet mare. Înconjurați de un peisaj de vis, am respirat aerul proaspăt din natură și am profitat la maximde frumusețea și splendoarea ei.

A rezultat o reîntâlnire benefică pentru noi toți: copii, părinți, voluntari și angajați ai Centrului ,,Don Bosco”. Zâmbetele senine de pe chipurile tuturor au fost dovada vie că s-au bucurat de această zi frumoasă alături de prietenii de la Centru.

Dorim să fim recunoscători, să mulțumim în mod special sponsorilor Meat Concept Store pentru donația oferită, familiei Dămătăr, gadza din această zi, pentru care copiii au realizat un mic dar.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea și realizarea ieșirii noastre în natură.Eaeste întotdeauna primitoare și ne așteaptă oricând să mergem să o vizităm. Promitem că ne vom reîntoarce cât de curând...Mulțumim!

Citit 246 ori

« Septembrie 2020 »