Mărţişor în dor de tradiţii

01 Martie 2021

Duminică, 28 februarie la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină" din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii”.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață a tot ce este frumos și verde prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

Și anul acesta, în dor de tradiţii, beneficiarii alături de voluntarii şi angajaţii asociaţiei noastre au intrat în atelierul de creaţie şi au confecţionat manual mărţişoare și obiecte pline de suflet și culoare.

Astfel, duminică, 28 februarie, la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii ce a avut drept scop susţinerea cauzelor promovate de Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri Don Bosco Iaşi, Centrul de Resurse pentru Familii şi Centrul de Plasament Sfântul Iosif. Cu fondurile obţinute (4500 lei proveniţi din vânzarea mărţişoarelor şi donaţii) ne dorim să aducem primăvara în casele şi sufletele beneficiarilor noștri aflați în suferință.

Gândul nostru de recunoştinţă se îndreaptă către Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină din Iaşi, gazda evenimentului care de fiecare dată ne este alături şi promovează cauzele noastre, tuturor celor care au ales să se întoarcă la tradiţii, oferind prin achiziţionarea mărţişoarelor o bucurie beneficiarilor noştri, dar nu în ultimul rând, voluntarilor şi angajaţilor Asociaţiei Centrul Diecezan Caritas Iaşi pentru implicare şi devotament.

O primăvară frumoasă tuturor!

Citit 156 ori

« Aprilie 2021 »